Anonim

REO Speedwagon - Nastavite da vas vole

Što je Ging pokušavao postići na izborima 13. predsjedatelja? Činilo se da ima plan i da sve ide po njemu, izuzev dijela u kojem je Pariston dao ostavku na mjesto predsjedatelja. Koji je bio njegov puni plan i što je uistinu pokušavao postići (konačni cilj)? Je li doista želio da Pariston bude 13. predsjednik ili je njegov plan imao nastavak?

3
  • Mislim da je njegov plan spriječiti da Pariston bude 13. predsjedavajući, ali ne znam cijeli plan.
  • @ Marcio.Rezende to znači da je njegov plan propao, jer je na kraju Pariston postao 13. predsjedavajući ... ali nakon što je vidio Gona kako ulazi u glasačku dvoranu rekao je: "Znao sam da će se to dogoditi ... ali to još uvijek ne znači to je lakše ". Što znači da je imao sve pod kontrolom (čak i Gon-ov dolazak). Tko zna ... vjerojatno nije očekivao da će Gon na kraju glasati za Paristona. To je ono što je "vjerojatno" prelomilo tijek njegovih planova.
  • to je istina, vjerojatno želi pronaći nekoga tko bi imao istu ulogu Paristona kad je bio drugi Netero? Netero je odabrao Paristona jer je jako različit od sebe, da bi imao ravnotežu, ali ne znam kako će se Ging umiješati u to ili ako on sve to učini u ime Neteros, možda neki poseban zahtjev. Ne znam

Iz Gingovih postupaka volim misliti da se želio malo zabaviti. Samo je želio izmanipulirati ljude da rade nešto što je već predvidio. Kao i Pariston, nije imao pogled na predsjedničkom mjestu. Čini se da su njegove interakcije s Cheadleom, Leorijem itd. Uvijek usmjerene ka stvaranju kaosa.

Mislim da ova linija sažima njegove motivacije na 12. izborima

"Ako uspijem postići da se moja meta kreće kako želim, uspio sam kao lovac." - Ging Freecs