Anonim

Cerise više ne može razočarati

Ovo je grubo hipotetičko pitanje jer znam da je trebao učiniti da se stari ponovno pojave kako bi to učinio sa Cellom. No, ovo je samo dio pitanja da li bi se Dende stvorio nove lopte da li će se pojaviti sedam Zmajeva? Mislim da ne zato što u novim kuglicama ne bi trebalo biti negativne energije, ali znatiželjno.

Mislim da ne postoji "službeno"odgovor na ovo pitanje jer se tehnički GT temelji samo na animeu (Toriyama nije sam napravio cijelu priču), ali pošteno bi se pretpostavilo da je to nebitno - sedam zmajeva pojavit će se sve dok se od Shenrona traži dovoljno želja Prema animeu, jedini važan čimbenik (osim sadržaja same želje) koji je utjecao i spriječio pojavu zmajeva bio je vremenski razmak između uzastopnih želja, koji se dramatično smanjio nakon što je Bulma izumio zmajev radar.

Naravno, postoje svakakva nagađanja utemeljena na navijačima zašto zmajeve kuglice nakon svake želje nisu jednostavno držane u hiperboličkoj vremenskoj komori (jer je sasvim moguće uhvatiti kuglice nakon želje prije nego što se raziđu, kao je jednom učinio Goku) kako bi se negativna energija raspršila, ali oni su pravedni teorije.

Trebalo bi duže, ali na kraju bi se pojavili. Ljudi bi nastavili željeti stvari, dodajući negativnu energiju pohranjenu u kuglicama. Pa pretpostavljam da bi s vremena na vrijeme mogli obnoviti kuglice, sprečavajući nakupljanje negativne energije, ali kamo bi ta energija odlazila i što bi se dogodilo s kuglicama? Negativna energija još uvijek postoji, pa mislim da bi se čak i kad bi se kuglice obnavljale uvijek iznova, kumulativna negativna energija na kraju učinila da se pojavi sedam zmajeva. Mislim da je Zemljina sudbina bila da se to dogodi. Svi bismo trebali biti sretni što je u to vrijeme Goku slučajno bio dovoljno jak da ih porazi. Zamislite što bi se dogodilo da je još uvijek samo dječak.