Anonim

[Melty Blood] Kraj 1000 godina (tema Red Arcueida) 8-bitna naslovnica

U Rani ruti u Fate Extra nedavno sam pobijedio Arcueida Brunestuda dok sam igrao kao Caster.

Na kraju, ako Berserkerovu matricu pogledate ispod pojedinosti nego pod Istinitim pretkom, na samom dnu stoji "I na potpuno nepovezanoj bilješci, Lisica s ušima se jako dobro slaže s njom jer se vjeruje da dijele isto osnovno podrijetlo ".

Pogledao sam obje njihove priče o podrijetlu i ne vidim te sličnosti. Bio bih jako zahvalan ako bi netko mogao otkriti sličnosti koje bi dovele do toga da se međusobno dobro slažu.

Arcueid je Istinski Predak koji su inkarnirani duhovi prirode srodni Elementalima gdje se izraz "Elementarni" obično odnosi na duhove rođene iz prirode.

Rečeno je da je kotačić Caster in Fate / Extra ljudski oblik Kitsunea i nešto je viši od Zemljinog duha jer je Amaterasu njezinu dušu stvorio kao jedinstvenu aspekt sebe. Zbog toga bi bila klasificirana kao Elementar, pa su u određenom smislu obojica Elementali.

Kostur za reprodukciju stvorio je Amaterasu koja je božica Sunca, dok je Istinskog pretka stvorio Brunestud od Grimiznog Mjeseca, Ultimate of the Moon. Ako znate šintoističku religiju, Tsukuyomi, Bog Mjeseca je Amaterasuov brat, što dovodi do povezivanja Sunca i Mjeseca. Dakle, Kolo za reprodukciju je poput sunčevog djeteta, dok je Arcueid princeza mjesečeve djece. Ovo je slaba veza jer znamo da Amaterasu postoji u Nasuversu, ali ne znamo u kojoj mjeri Tsukuyomi postoji i ima li bilo kakve veze s Brunestudom.