Anonim

Code Geass Opening 1 Full (tekstovi)

Od epizoda 10-13 postoji velika moralna krivnja za sve likove. Smiješno mi je jer je to iz jedne bitke u kojoj je zadovoljeno jedva 1% žrtava doživljenih u čistkama.

Suzaku Kururugi želi se boriti za Britanniju kako bi spasio svoj narod (ili se nada da će se integrirati u sustav), ali je svjestan je što Britannia čini jedanaestercima?

Kao i iskreno, on misli da ono što BK rade nije u redu, ali moralno se slaže s masovnim pogubljenjima djece / starijih osoba. Je li to objašnjeno?

1
  • Prošlo je neko vrijeme otkako sam vidio Code Geass, ali više sam protumačio kao Suzakua koji je bio više-manje svjestan što se događa, ali više vjerovao u mijenjanje stvari "kroz sustav". Ipak bih mogao biti prilično u krivu.

Moralno nije u redu s pogubljenjem ljudi. Ako ste primijetili da je u epizodi 2 odbio ubiti civile, pogotovo jer mu je jedan bio prijatelj, a spasio je žene u padu u istoj epizodi usred bojnog polja. Jedino je zapravo čak i ubijao civile kada je pucao iz FLEIJE u Tokiju.

Očito je svjestan što Britanci čine, jer nešto od toga vidi iz prve ruke. Čak je i jedan od onih koji su diskriminirani, što se vidi u epizodi gdje je stajao oko pranja boje sa košulje i u ep 5, iako ne mogu učiniti ništa više od toga jer je počasni Britanac . Jedini je problem u početku što ga ne može promijeniti. Zbog toga je trebao postati vitezom jednog. S te bi pozicije imao ovlasti spriječiti Britančevo postupanje s jedanaestoricom.

Nije u redu s pogubljenjima, ali istodobno je nemoćan spriječiti ih ako ne postane vitez jedne.

1
  • 2 pucnjava FLEIJA bila je rezultat njegove zapovijedi Geass da "živi" i jedini način na koji je mogao živjeti bio je pucati. da nije imao tu zapovijed, prihvatio bi njegovu smrt