Anonim

MAITRO - OTOČNI ŽIVOT

Svaka pomoć u rješavanju ovoga bila bi zahvalna. Prošlo je toliko vremena, da ne mogu ni znati jesam li to stvarno vidio ili je to bila neka vrsta grozničavog sna koje sam izmislio i nikada mu neću ući u trag. Evo scene:

Mladić se trudi doći do vrha staklenog spiralnog stubišta (možda da spasi mladu ženu od nečeg zlog na vrhu?), A staklene stepenice pod njegovim nogama neprestano pucaju, ali se ne lome do kraja (a možda i režu njegov Bose noge?).

Ovo se stvarno činilo kao da sam uhvatio samo vrhunac i nažalost se ne sjećam ničega prije ni poslije. Taj mi se slijed tijekom godina uvijek zalijepio, moram zatvoriti i otkriti što je to bilo!

1
  • @Gao To je točno to! Hvala vam! U prošlosti sam definitivno vršio slična pretraživanja tražeći ovaj isječak, ali možda sam bio previše obješen zbog svog netočnog sjećanja da je stubište spiralno. Hvala hrpi!

Jednostavno guglanje izraza "anime stakleno stubište" dovelo me do stranice za raspravu na:

Video Djevojka Ai (1992)

Scena je iz 6. epizode, posljednje epizode OVA-e, a jedino što se ne podudara s vašim opisima jest da stubište nije spiralno: ravno je.

Sadržaj (ANN):

Budući da se Youta brinuo za drugog, umjesto da se nastani na vlastitom slomljenom srcu, dogodio se u vrlo posebnoj videoteci koju samo čisto srce može vidjeti. Tamo kupuje ono što misli da je normalan erotski video - sve dok djevojka ne izađe iz njegova televizora. Zove se Ai, a zahvaljujući slomljenom videorekorderu, osobnost joj je pomalo gadna. Ipak, njezin je posao pomoći Youti da se osjeća bolje, a možda mu čak i pomoći da dobije djevojku iz snova, čak iako bi i sama Ai mogla pasti na njega.

1
  • samo dodao &t= argument na stranici pa započinje s 20 minuta (tj. &t=20m0s)