Anonim

Narukvice prijateljstva: Uzorak 984

Planiram gledati R1, R2 opet sa Akito Prognani ali pridružit će im se osoba koja nema pojma o tome Kod Geass prije.

Znam Akito Prognani odvijaju se između R1 i R2 iz sličnog pitanja, ali nemam pojma koliko su međusobno detaljno povezani.

Pa, koji je najbolji redoslijed za gledanje R1, R2 i Akito Prognani a da se ništa unaprijed ne pokvari?

2
  • AFAIK Akito Prognani nije bio strogo povezan s glavnom pričom. Gledao sam R1> R2, a zatim Akito Prognanog kao sporednu priču. Kao što je @endyey spomenuo, Možete gledati r1 pa r2, a da ne dobijete spojler u akito prognanom ali pretpostavljam da se pitate bi li vam promatranje Akita Prognanog nakon R1 pokvario R2? Zanima me i TBH. Možda netko tko je nedavno gledao seriju može malo rasvijetliti ovo?
  • Zašto ne gledati redoslijedom puštanja?

Akito Prognani na priču o R1 i R2 ne utječe dovoljno da bi se mogao smatrati kvarom bilo koje vrste.

AtE je zamjenska / sporedna priča i tako je možete gledati kad god želite, iako bih savjetovao da je gledate prema redoslijedu objavljivanja (i to ne samo za Code-Geass, već gotovo svaku seriju), jer takvi su napravljen i tako biste ga trebali gledati.

Započnite s R1 pa R2 i kasnije Exile of Akito.

U code geass Svemiru, dok je Japan nastavio neke pobune protiv Britannije, Europa je također bila u stalnom ratu s njima. Progonstvo Akita odnosi se na ratove u Europi i u vremenskom razdoblju između R1 i R2.

Kronološki se Akito Prognani odvija između 1. i 2. sezone, ali bolje je prvo završiti sezonu 2 prije gledanja Akita, jer ne želite prekidati tok priče glavne serije.

Pogledajte R1, R2 pa Akito iz prognanog. Mislim da je Akito iz prognanog stvoren za alternativnu priču. Ne moraš to gledati. Ako ne gledate Akito iz prognanog, ništa se neće promijeniti.