Anonim

Ovo se pitanje odnosi na Jedan komad.

Znam da su Skypians, Birkans i Shandorians došli s Mjeseca. Ali trebali su biti tehnološki napredni, zar ne? Ali čini se da su Shandorijanci poput Calgare malo pleme s nula znanja o poneglifima itd. Također, čini se da vjeruju u rituale / praznovjerje itd., Iako su nekada bili napredna civilizacija koja je živjela na Mjesecu. Također, čine se previše zaostalim u smislu znanosti i tehnologije. Kako se to dogodilo?

Također ako je to istina, jesu li poneglifi način da saznate priču o zemlji ili mjesecu?

5
  • Pa, vidimo puno postapokaliptičnih filmova da su ljudi izgubili dodir s tehnologijom, a sada su vrlo glupi i praznovjerni. pa bi viđenje malog plemena bez znanja moglo biti logično. ipak je ponestajanje resursa na Mjesecu apokalipsa za ljude koji tamo žive.
  • Ali ipak su trebali imati tehnologiju da dođe na zemlju, a također su dvije od tri rase završile nastanjujući nebo, dok je druga rasa nastanila naseljavajući Jayu. Da bi to učinio, očito bi trebala neka vrsta tehnologije, zar ne? Ali Calgari su bili samo dobri ratnici, čak ni oni nisu znali zašto imaju grad zlata ili tko je to zlato stvorio?
  • Moguće je da je samo jedna utrka imala tehniku ​​i posuđivala je drugima
  • @posixKing Čini se da ne znate kako funkcionira prijenos znanja. Preporučujem čitanje dr. Stonea kako biste stekli ideju zašto su mogli izgubiti tehnologiju
  • Što se tiče Poneglifa, oni čuvaju mračnu povijest. Ako u tome igraju ulogu mjesečeve rase, tada će se spomenuti. Poneglifi ne moraju nužno prikazivati ​​kronološku priču.