Anonim

Gokuov najjači oblik

U Dragon Ball GT, Goku SSJ4 transformacija ima žute oči.

Ali Vegeta SSJ4 transformacija ima plave oči

je li ikad postojalo objašnjenje zašto je to tako? Imaju li ove transformacije nešto drugačije ili nešto slično?

4
  • Ovo se pitanje prvenstveno temelji na mišljenju. Možete ga usporediti s pitanjem zašto je Goku viši od Vegete ili zašto je Vegeta Voice dublji od Gokuova.
  • @ GaryAndrews30 Uh, ne. Super Saiyan transformacije obično imaju jednolike izglede. Na primjer, SS! mijenja boju očiju u jednobojno plavu IIRC.
  • @YetA AnotherRandomUser Boje su varirale više puta ovisno o animatorima. Dakle, sve se svodi na dizajn. To nema nikakve veze s transformacijom ili je isključiva za Saiyana. Jedini spomen očiju bio je nedavno kada je Goku otključao transformacije Ultra Instinct Omen / Mastered Ultra Instinct, a očima je dato mnogo više detalja.
  • Izvorna boja trebala bi biti crvena. Postoje slučajevi kada su im oči obojene u zeleno, žuto itd. To se svodi na dizajn. Baš kao što se Goku i Vegeta sada čine puno mršavije. Također, čini se da je Vegeta viša u odnosu na Gokua nego što je bila prije. Sve se to razlikuje ovisno o osoblju za određenu seriju / epizodu. Ovo nije reddit. Pitanja i odgovori trebali bi biti činjenični, a ne sumnjičavi.