Anonim

10 najboljih filmskih tragova koje ste totalno propustili

U Noeinu se događa malo složenih stvari kvantnog tipa. Postoji više vremenskih prostora koji su moguća budućnost za "stvarni" svijet (što je mogući sadašnji vremenski prostor). Čini se da je zajedništvo između svih svjetova Haruka (zvani Zmajeva Torc). Ako sam to ispravno protumačio, to znači da sve što ona primijeti postaje stvarni ishod.

Dakle, jedan od vremenskih prostora (La'cryma) odlučuje da žele žrtvovati Zmajsku Torcu. Ne bi li to uzrokovalo masovni kaos i nekakav ludi kvantni status vremenskih prostora budući da promatrač više ne može definitivno potvrditi bilo kakav ishod (tj. Masovna Schr dingerova mačka)?

Pretpostavio bih da je ono čemu su se nadali da Noein više neće moći postići Haruku i potvrditi postojanje Shangri La, uz nadajući se ishod. Kao što je navedeno u emisiji, nitko ne zna što bi se dogodilo da je Haruka ubijen. Bilo koja i sva budućnost bila bi moguća, potvrđujući postojanje vlastitih dimenzija i zaustavljajući njezino uništavanje.

Moj problem s idejom 'promatrača' je taj što je ona prvo vidjela Lacrymu, zar to ne bi potvrdilo njezino postojanje iznad Shangri La-e?

1
  • Ne slažem se s komentarima, ovo je dobar odgovor.