Anonim

Top 15 najjačih neimenovanih đavolskih plodova u komadu

U otočnom luku Wholecake, Reiju je uspio isisati otrov iz Luffyna tijela. Kako to? Nije li Magellan iz Impel Down-a bio onaj koji je jeo voće Otrov-Otrov? Pa koje su Reijuove moći?

5
  • To je jedno od pitanja likova Germe. Znamo da njihova moć ne dolazi iz vražjeg voća, već iz eksperimenata i tehnologije, iako je moguće da ona ima voće jer je nismo vidjeli u otpadnoj visokoj vodi kako bismo znali utječe li na nju. U sljedećem izdanju očekujem da ću vidjeti još borbenih ploča od likova Germe i možda tada mogu odgovoriti.
  • provjeri ovo, otprilike otrovno ružičasta
  • @kaz - Upravo sam rekao da znamo da je Magellan taj koji je jeo voće Otrov
  • To ne znači ništa, pa ono što je jeo otrovno voće. Mnogo je mogućnosti da ona ima negativno voće, zacjeljujuće voće, ocijeđeno voće ili neku drugu voćnu snagu koja će apsorbirati dijelove nekog drugog. Sve se to može povezati s voćem
  • @mirroroftruth - objavite odgovor da ga prihvatite

Do sada (poglavlje manga 883) ne znamo o vražjem voću koje je Reiju jeo, ali kao što je opisano u jednom wika wika

Moguće da je rezultat njezinih genetskih poboljšanja, Reiju posjeduje značajne moći na osnovi otrova, što joj je pripalo epitet "Otrovno ružičaste boje". Može otimati ljude usnom šupljinom i unositi ih, dok je pokazivala golem imunitet na naj virulentniji otrovi, poput izuzetno smrtonosnih doza otrova s ​​kože oklopljene kamene ribice, kao što je prikazano kad je spasila Luffy.

I

Reiju je također sposobna lučiti otrov iz svog tijela i kombinirati ga s fizičkim napadima.

To je možda razlog zašto je Reiju uspjela isisati otrov iz Luffynog tijela i nije imala utjecaja na njezino tijelo.

1
  • 3 Prema časopisu One Piece, Reiju je jeo đavolsko voće. Jednostavno još ne znamo je li njezina sposobnost isisavanja otrova moguća zahvaljujući njemu ili njezinim genetskim eksperimentima.