Anonim

Tajno društvo Iluminata

Pokazano je da se duhovne moći vrte u obiteljima. I da vrste moći koje čovjek može imati variraju - Chad, Orihime, Fullbringers, što god se događalo s Ururuom i Jintom. Tako zašto se osim što vide duhove, čini se da se samo moći Quincyja / Shinigamija prenose s koljena na koljeno?

Izvan cijele stvari "Karakura je postavka", zašto uopće ne čujemo da je to moguće? Shinigami patroliraju Živim svijetom: ne bi li o tome imali čak i glasina (barem među Odjelom 12)?

3
  • Pitate li zašto su jedine obiteljske linije koje vidimo Shinigami i Quincy? Što podrazumijevate pod "ovo što je moguće"? Mislite li na druge moći koje se prenose obiteljskim linijama?
  • Da, pitam zašto se čini da ih ljudi s duhovnim sposobnostima ne prenose svojoj djeci, osim ako nisu Quinciesi, i zašto to nikad ne dobije čak i primjedbu od nekoga (poput shinigamija) koji bi bio svjedok takva stvar.
  • odgovor na većinu pitanja u svemiru Bleach vjerojatno je ili Aizen ili Juchabach. Oni su krajnji DEM-ovi. Zašto samo Quincy ima nasljedne duhovne moći? Juchabach.

Fullbring nije genetska osobina, biti Quincy je jedno.

Osoba će dobiti Fullbring ako njegova majka preživi šuplji napad dok je trudna s tom osobom. Razdoblje. Stvarna manifestacija moći je, kao i sve gotovo super moći u Bleachu, ograničena samo onim što je Tite Kubo mogao smisliti.

Ne znam u čemu je stvar s obiteljima Shinigami. A šuplje obitelji još su složenije jer se s vremena na vrijeme stope.

Zatim tu je Zmajeva kugla, griješka, Hougyoku. Odobrava najdublje želje. Orohimeova snaga dolazi iz toga. Zapravo to sada ne znamo ako je to poznato genetski usidreno u njoj.

Dakle, osim Quincyja / Shinigamija i možda Šupljih sila, u seriji jednostavno nisu prikazane genetski usidrene moći.