Anonim

Američka vojska isporučila je svoje prvo neprobojno, oružano odijelo Iron Man 2018. godine

Tako je Metal Bat sposoban zamahnuti koji uništava zgradu. Za takav zamah trebala bi mu nevjerojatna snaga, a za postizanje te snage trebao bi mu vrlo tvrdo tijelo (uključujući ruke i nalete). Što ovdje dodaje šišmiš? Treba li Metal Bat svom palici da bi bio moćniji? Je li ikad prikazano kako se bori bez palice, a i da je vrlo moćan?

Doista ima nevjerojatnu količinu snage. Od Enciklopedija čovjeka s jednim udarcem,

Kad intenzitet bijesa Metalnog šišmiša dosegne svoj maksimum, njegova snaga približava se beskonačnosti.

Osim toga, također ima iznimnu trajnost, što mu omogućuje primanje mnogih pogodaka čudovišta s više razine.

Od jednog od omake, rečeno je da svoj neslomljivi šišmiš stekao je tek povišenjem u S-rang. Ovo znači to ne treba mu neslomljivi šišmiš koji je stvoren za njega kako bi pobijedio čudovišta, kao što bi to učinio svaki drugi šišmiš, iako bi se lako slomio, kao što je prikazano u istoj verziji.

5
  • Zapravo ne odgovara na pitanje je li ili nije treba palicu neke vrste. Jedino je ikad prikazao da je koristio jedan. Samo odgovara da mu ne treba neslomljivi.
  • @zibadawatimmy Koje je bilo pitanje: "Treba li Metal Bat svoj šišmiš da bi bio moćniji?" Pretpostavljao sam da se "njegov šišmiš" odnosi na njegovog trenutnog šišmiša, koji je nesalomljiv. »Zapravo ne odgovara na pitanje treba li mu neka vrsta palice ili ne. »Da, ima. To znači da mu nije potreban poseban šišmiš da bi postao heroj, "bilo tko bi to učinio", iako bi se lako slomio, što sam i rekao. Možete li pojasniti što podrazumijevate pod pojmom "ne odgovara na pitanje"?
  • Da: da jeste nimalo šišmiša, što onda? Sve dok ima neki šišmiš je dobro, ali što je s nikakvim?
  • @zibadawatimmy Kao što sam gore objavio 'Kad intenzitet bijesa Metalnog šišmiša dosegne svoj maksimum, njegova snaga se približava beskonačnosti.' Nije bilo posebnog spomena da mu je palica posebno potrebna da bi bio ovako moćan, samo da ga njegov bijes nekako 'aktivira'. Ovo je iz enciklopedije i protumačio sam ga kao nešto što čitateljima govori da da, čak i bez palice, još uvijek ima gotovo beskonačnu moć ...
  • @zibadawatimmy Moje prve izjave u odgovoru trebale su pokazati da čak i bez palice, Metal Bat još uvijek ima, između ostalog, gotovo beskonačnu moć. Ispričavam se ako se to jasno ne razumije, ali to mi je bila namjera.