Anonim

Eren Jaeger postao je \ "čudovište \" priče

U sezoni 1 napada na titan, kolosalni titan pojavljuje se po drugi put i ovaj put Erin sudjeluje u bitci s ODM opremom. Gubi ruku pokušavajući spasiti Armina da ga titan ne pojede, ali pritom ga pojedu.

Po prvi put se transformira iz trbuha titana, no kasnije je otkriveno da se mjenjač ne može transformirati ako je izgubio udove. Kako se onda Erin mogla transformirati?

3
  • '... ali kasnije je otkriveno da se mjenjač ne može transformirati ako je izgubio udove' Ovo zapravo nije točno. Navedite u kojem poglavlju ili epizodi je ovo rečeno.
  • Želim reći da postoji još jedno pitanje na ovom web mjestu koje se odnosi na ovo, ali čini se da ga ne mogu pronaći ...
  • Zove se Eren

Titan se pomiče limenka transformiraju se ako su im udovi odsječeni, kao kod Erinine transformacije tijekom invazije titana u sezoni 1. Međutim, ako se transformacija dogodila nedavno, oni se ne mogu transformirati dok se potpuno ne oporave.

Sposobnost transformacije u Titan može biti ometena ozljedama nanesenim ljudskom tijelu. Čovjek se može transformirati u Titana s ozljedama teškim poput udova koji nedostaje, ali samo ako se prethodna transformacija nije dogodila nedavno. Ako se čovjek pojavi iz svog oblika Titana i zadobi ozbiljne ozljede, ta se osoba ne može ponovno transformirati u Titan dok navedene ozljede ne zarastu.

Moć Titana

Erin je također otvoreno pitala Reinera zašto je prerezao udove. Reiner je na Erinino pitanje odgovorio izjavom da je to učinio zbog kratkog vremenskog rasporeda koji je imao nakon što ga je zarobio. Vidjevši kako su se upravo vodili bitku, nedugo prije nego što se to dogodilo, upravo se dogodila transformacija. Prekidanje Erininih udova na ovaj način sprečava ga da se transformira, jer

  1. Nedavno se transformirao
  2. Primio je ozbiljnu ozljedu nedugo nakon izlaska iz njegove transformacije
2
  • Ne bih rekao da su navedeni zahtjevi proizvoljni. Da razmisle o tome, sposobnostima mjenjača trebala bi energija, a ako mjenjač potroši previše energije, više nisu u mogućnosti koristiti sposobnosti. Dakle, ozljeda zapravo ne blokira transformaciju, sve dok mjenjač ne koristi previše energije za regeneraciju.
  • Zove se Eren